In opdracht van werkgevers

18 maart 2017

In de huidige tijd kan iedereen in de financiële problemen komen. De Schuldenwasstraat helpt mensen met schulden in opdracht van hun werkgever. In onze optiek is investeren in deze mensen een gedeeld belang, een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Werkgevers investeren tussen de 1.200 en 2.000 euro in professionele hulp.

Ieder Schuldenwastraject begint met een intakegesprek. Op basis van dit gesprek wordt er bij een haalbare beoordeling een offerte opgesteld, ondertekent door de Schuldenwasstraat en de persoon die wij gaan helpen. Met die offerte gaan we – met een investeringsverzoek – naar de werkgever. Als het offertebedrag “gefund” is gaan de aan de Schuldenwasstraat verbonden professionals aan het werk.

De Schuldenwasstraat staat voor een multidisciplinaire aanpak. De kern van onze dienstverlening is budgetcoaching in combinatie met schuldbemiddeling en budgetbeheer. De overige diensten – psychologische hulp, belastingadvies, loopbaanadvies, hulp bij het zoeken van werk – versterken het aanbod en kunnen per schuldtraject worden ingezet als het u helpt om uw leven weer op orde te krijgen.

De professionals worden betaald vanuit het geïnvesteerde bedrag en slechts 10% gaat naar de Schuldenwasstraat. AGIN Boeder investeert mee. Niet in mensen met schulden maar in de organisatie, de website en als ambassadeur.

Copyright 2015 Schuldenwasstraat | Webdevelopment: Surf&Turf

Back to top