Oscar Boeder

oscar_boeder

De groep mensen die zwaar in de problemen komt door schulden, neemt in omvang nog altijd toe. Ook wij merken dat dagelijks in de praktijk. Een maatschappelijk probleem. Met de Schuldenwasstraat bieden wij een oplossing. En voor de duidelijkheid, AGIN Boeder verdient er niet aan. Dat hoeft ook niet, we zien het als een investering in mensen die een kans verdienen. Een kans om uit de schulden te komen door zelf stappen te ondernemen, daarbij geholpen door professionals.

Dat is wat ons betreft de meerwaarde van de Schuldenwasstraat t.o.v. traditionele schuldhulpverlening. Met de Schuldenwasstraat hebben wij een team professionals samengebracht. Specialisten die vanuit hun kernactiviteit een bijdrage leveren. Geen lange wachttijden zoals bij traditionele schuldhulpinstanties maar directe actie, doelgericht en persoonlijk. Samen werken aan een financieel gezond toekomstperspectief.

Vanzelfsprekend moeten deze professionals daarvoor betaald worden, vandaar de werkgevers. Zij lossen geen schulden af, maar investeren in professionele begeleiding voor hun medewerker. AGIN Boeder investeert mee. Niet in mensen met schulden maar in de organisatie, de website en als ambassadeur.

Meer weten over dit initiatief? Neem dan contact met me op:
E-mail oscar.boeder@schuldenwasstraat.nl / Tel. 0654 995 103

Copyright 2015 Schuldenwasstraat | Webdevelopment: Surf&Turf

Back to top